Sebenarnya saya isteri dia part raya dating

Sebenarnya saya isteri dia part raya dating

Sebenarnya saya isteri dia part raya dating 1

saya tak tahu nak kata apa pak cik saya tak pernah terfikir pun macam mana calon isteri yang saya nak apa kata kita pergi ke rumah mereka dulu dan merisik senang saja amzar menjawab.

Sebenarnya saya isteri dia part raya dating 2

saya beli dua balang kuih semperitplan asal nak beli kuih raya yang dalam bekas yang dah memang cantik2 tulast minute pergi cari jumpa tu jumpa tapi biskut tu.

Sebenarnya saya isteri dia part raya dating 3

1st sekali kena gunting kain satin yang dibeli tadisaya lupa nak ambil gambar cara untuk lekat kain satin tu pada dulangyang pastinya bahagian kelim di penjuru setiap dulang tu dibuat last sekali selepas dah lekat kain tu di setiap bahagian atas dulang.

Sebenarnya saya isteri dia part raya dating 4

Span classnews_dtjan 12 2012spannbsp018332wanita mana yang tak gembira bila dirinya hamil bahkan sebulan selepas kahwin pun sebenarnya kita belum pregnant tapi rasa diri seakanakan pregnant which is mainan perasaan ataupun terlalu berharap.

Sebenarnya saya isteri dia part raya dating 5

Sebenarnya saya isteri dia part raya dating 6

Sebenarnya saya isteri dia part raya dating 7

Sebenarnya saya isteri dia part raya dating 8

Sebenarnya saya isteri dia part raya dating 9

Sebenarnya saya isteri dia part raya dating 10